horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2015年7月30日星期四

Cartier Santos 100 Diamond Ss XL Mens Replica Watches

In Cartier Santos Triple 100 horloge, een mindnumbing meesterwerk van uurwerken kunst, Cartier duwt een stap verder de grenzen van innovatie en, nogmaals, verhoogt de normen voor de andere horlogemakers wereldwijd als het design van de allereerste horloge in de wereld die het kan veranderen uiterlijk van de wijzerplaat. Achter de ongeëvenaarde surprise gebracht door dit veelzijdige model legt een opmerkelijke technologie die maanden van onderzoek, hard werk en toewijding vereist.

De combinatie van de bekende, Cartier verfijning en glamour, Cartier Santos Triple 100 horloge is voorzien van een sprankelende 18 karaat gouden kast, volledig bezet met edelstenen en het is aangevuld met een elegante zwarte alligator lederen band.

De eenvoudige draai van de kronkelende kroon onthult een ander gezicht van de complexe persoonlijkheid van dit horloge. Dit fascinerende faceshift is in gang gezet door een miniaturegeartrains systeem van mobiele prisma's gemaakt van 18K wit goud. Een simpele draai van de kroon zet de prisma's in beweging tegelijkertijd, waardoor dus de zachte openspringen van de onderliggende individualiteit van de wijzerplaatbekijk meer replica horloge en IWC Others

没有评论:

发表评论

horloges Hublot