horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2013年1月23日星期三

Heren Horloges Fantastische en modieuze accessoires

In de 19e eeuw, een deel van de soldaten vastgebonden de zakhorloges op hun polsen, want het was moeilijk om te dragen en te bedienen terwijl in de strijd. In 1906, had de introductie van open geconfronteerd zakhorloges met lederen riemen zijn geëvolueerd. Eerder horloges waren geïdentificeerd als polsbandjes.
Hans Wilsdorf was de oprichter en directeur van het polshorloge onderneming 'Rolex'.
Hij was een voorstander van horloges. Hans Wilsdorf de voortzetting aan het roer van zaken leidde tot de consistente verbetering van de nauwkeurigheid en de betrouwbaarheid van de horloges.
In 1910, Rolex kreeg de award van 'allereerste polshorloge Chronometer award' in Bienne uit de school van Tijdmeting. In 1914 ontving zij de klasse A certificaat van precisie van de Kew Observatory in Engeland.
Eerder werd een polshorloge gezien als een vrouwelijke accessoire. Maar direct na de geweldige oorlog, had de oorlog helden opgemerkt dragen horloges op hun pols en dan de perceptie van het grote publiek al snel veranderd en deze horloges werden vaak voor bij jongens als goed.
In 1926, Rolex introduceerde een 'waterproof horloge'. De waterdichte horloges waren behulpzaam bij het creëren van hen veel beter bestand tegen stof en water. In de loop van deze periode werden enkele polshorloge modellen met superieure afwerking en duurzaamheid geïntroduceerd.
Voor veel Replica TAG Heuer horlogesjaren een aanzienlijk aantal aanbieders, zoals 'Omega', 'Benrus' en 'Panerai' hun ruige ontwerper modellen horloges geleverd aan de Britse Royal Navy, Royal Canadian Navy, Britse Royal Marines en de US Navy zo effectief. Vervolgens heeft de faam van deze merken onmiddellijk weer aan deze dagen met hun tevreden gebruikers krijgen van niemand minder dan dappere mariniers, commando's en soldaten.
In de moderne dag planeet, het dragen van een polshorloge is niet alleen een behoefte zal, maar het moet groeien om een ​​fashion statement ook. Heren Horloges zijn nu steeds gezien als statussymbool en ze worden verondersteld om de mogelijkheid van het verhogen van de status quotiënt van allen die op deze horloges hebben.
Het aantal merken die aanwezig is nu een substantiële bijzonder en, als gevolg, het kiezen van een bepaald merk Heren horloges de gevoeligheid van het activiteit. Een groot aantal horloges gemaakt door een unieke bedrijven kunnen nu worden waargenomen in showrooms met elke en zowat elke een van hen zoeken even verleidelijke
.
Merken als Titan, Omega, Maxima produceren uitstekende polshorloges met een andere fijne merk die ook wordt erkend om mooie polshorloges krijgen van Casio maken. Heren horloges, dus hebben aanzienlijk aantal merken waaruit klanten kunnen hun alternatieven op basis van hun behoeften en verlangens.
© www.montres-Ra uitHandvol ontwerpers zoals Armani, Piaget en Gucci nemen ook een actieve interesse in de sector van horloges van coming out met hun respectieve merken van mannen horloges. De tarieven van deze mannen designer horloges de hemel raken. Het krijgen van een ontwerper horloge is niet in de hand iedereen, maar een breed scala aan stijlvolle en elegante Heren horloges zijn verkrijgbaar in de markt. Daarom, zelfs als men niet in staat is om een ​​ontwerper horloge te krijgen, kan hij of zij verkennen natuurlijk het brede scala van mogelijkheden liggen in de vorm van totaal verschillende soorten van elegante en economische polshorloges. see more horloges Bell & Ross Tourbillon and Other and horloges Panerai Luminor Marina

horloges Hublot